Warcraft Reign of chaos
3 posters
Strana 1 z 1
Warcraft Reign of chaos
Kdo má tuto hru, tak se připojte na hamachi na
název sítě: muj war
heslo sítě: 123
jinak pište sem co vás na ní baví atd .... Mne osobně tato hra upe strasne mooc baví, a hraju ji denně po Internetu
jinak pište sem co vás na ní baví atd .... Mne osobně tato hra upe strasne mooc baví, a hraju ji denně po Internetu
Re: Warcraft Reign of chaos
Bloođy Angel napsal:Kdo má tuto hru, tak se připojte na hamachi na
Jo tak to ti poměrně závidim, že máš čas hrát denně, to já tak stihnu ráno a večer monstersgame a travian,ale že bych si sedl a zahrál z nostalgie co jsem hrával... Jenže neni čas, snad celej den hniju ve škole, a počítačové komponenty také stárnou:o)
Muddy- Po?et p?ísp?vk? : 35
ja bych si s tebou zahral ale na muj war se nemuzu pripojit(pry plno) ale uz te mam na battle war tak se nekdy ozvi a zaarime....ale sem lama...
TSZ Nightmare- Po?et p?ísp?vk? : 27
já sem stredne dobrýýý .. drsný je ze mam zavirovanej PC :D nemam ikonky ani lištu :D vse delam prez alt+ctrl+delete :D
tak to si s tebou zaparim az budes mit PC v OK...ja nemam na licence k antivirakum
TSZ Nightmare- Po?et p?ísp?vk? : 27
trochu off topic,ale nechtelo se mi zalozit nove tema
Nemate nekdo zkusenosti s intelackou integrovanou grafikou, GMA X3100 ? Kdyby nahodou nekdo jo, tak napiste pls zkusenosti. Jak karta slape, co udelaji nove drivery atd.. ( a pls zadne odkazy na internet tech uz jsem prolezl az az, ted by se hodilo, zda nema nekdo zksuenost:o) Diky
Muddy- Po?et p?ísp?vk? : 35
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: