pls pomozte
5 posters
Strana 1 z 1
pls pomozte
ahoj mate někdo chuť pls pomozte mi napada me jeden vlkodlak kryplosup a ja na něj nemam silu trochu mu nekdo vypraste kozich at uz me necha
grabul- Anonymní
Re: pls pomozte
možná by bylo lepši, kdyby si nám sem hodil nějakej odkaz nebo aspoň staty na toho vlkouše
se mas,na me utoci jeden dost silnej vlkodlak nejmin 5 krat denne....a uz neco pres mesicgrabul napsal:ahoj mate někdo chuť pls pomozte mi napada me jeden vlkodlak kryplosup a ja na něj nemam silu trochu mu nekdo vypraste kozich at uz me necha
Dvorja- Po?et p?ísp?vk? : 5
oprava ... jen 2x Denně (utocit na stejného soupeře je možne jen jednou za 12 hodin )
Dvorja napsal:se mas,na me utoci jeden dost silnej vlkodlak nejmin 5 krat denne....a uz neco pres mesicgrabul napsal:ahoj mate někdo chuť pls pomozte mi napada me jeden vlkodlak kryplosup a ja na něj nemam silu trochu mu nekdo vypraste kozich at uz me necha
te pic jardo
muj ucet na mg byl smazan nemam na to cas....uz te nikdo napadat nebude....teda alespon ja ne
TSZ Nightmare- Po?et p?ísp?vk? : 27
zdaaaaaar stara vojno,to je skoda,zacalo me to bavitTSZ Nightmare napsal:Dvorja napsal:se mas,na me utoci jeden dost silnej vlkodlak nejmin 5 krat denne....a uz neco pres mesicgrabul napsal:ahoj mate někdo chuť pls pomozte mi napada me jeden vlkodlak kryplosup a ja na něj nemam silu trochu mu nekdo vypraste kozich at uz me necha
te pic jardo
muj ucet na mg byl smazan nemam na to cas....uz te nikdo napadat nebude....teda alespon ja ne
zdaaaaaar stara vojno,to je skoda,zacalo me to bavitTSZ Nightmare napsal:Dvorja napsal:se mas,na me utoci jeden dost silnej vlkodlak nejmin 5 krat denne....a uz neco pres mesicgrabul napsal:ahoj mate někdo chuť pls pomozte mi napada me jeden vlkodlak kryplosup a ja na něj nemam silu trochu mu nekdo vypraste kozich at uz me necha
te pic jardo
vazne??nemam napsat kirkoj nebo gargimu at te trochu tuknou??kdyz ja uz nemuzu..
TSZ Nightmare- Po?et p?ísp?vk? : 27
jak chces,rad se skamaradim a pobavimTSZ Nightmare napsal:vazne??nemam napsat kirkoj nebo gargimu at te trochu tuknou??kdyz ja uz nemuzu..
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: