WAR
3 posters
Strana 1 z 1
WAR
hele ...... je válka ..... meziii klanem vlkodlakům .. více si přečtěte na nástěnce KLANU našeho =)
Re: WAR
sekce war je jen pro výjměčné boje jako myslím tim .. ATTACKEm .. kdyz na tebe nekdo zautoci upe silnej vlkodlak a ty ho upe porazíš .. to je příklad
Doufam, ze valku vyhravame.. u vlkodlaku se pise 108 : 28 ..
Muddy- Po?et p?ísp?vk? : 35
NE :d:d TO VELKÝ ČÍSLO JE PRO NĚ :d:d ALE JÁ NA NĚ NEUTOČÍM .. JA SI UTOČÍM NA MOJE POKLADNIČKY .. NA KLAN vvh NEMAM ČAS
yop pochopitelně jsem myslel,že to velký číslo je pro ně) mno mě teď z nepochopitelnách důvodů porazil xanders, asi hra rozhodla, že už jsem okradl dosi.. jinak daval sem tam solidni obnos.. a porazi me solrak,ale ten si nikdy nic neodnese a vyzval mě 3x ) ja mu to vratim ted se už je potrřebuju zbavit meče Hattoriho Hanse
xanderse porážím pořád a mam dycky od něj tak 100-300 zlatáckůůů .. mne dokaze porazit jen Vizac ... jo a jinak bychom potrebovali vice aktivnich upírů nad 20 uroveň ....
jojo to by chtělo:o) Ale tak snad někdo přibude.
jo tak solrak ..ten mě pořad likviduje..jen jednou jsem ho porazila a to když byl hodně oslabenej..prostě zebral mi už snad 2000zl..*fňuk*
ehm..ještě k tomu, že snad někdo přibude..když jsem plnila poslání, napsla ajsem přes 50ti upirum..i velice moc silnym..mno a kolik že se jich to ozvalo? ^^ ja si myslim, že ti, co maj uroveň nad 20 a nejsou v žadnem klanu si planuji založit vlastni klan, kde oni budou vudci...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: