FORUm
3 posters
Strana 1 z 1
Re: FORUm
ha ha .. mam nejvice příspěvků .. DEJTE seznam uživatelů a seřadte si to podle nejvice napsanych prispevkůů .. já sem obsadil 1. místo ...
pche co prvni to umi kazdej,ale pate misto:D
Muddy- Po?et p?ísp?vk? : 35
ne tak krasny jako 5. ).. to je zajimavy jakou ja mam na to cislo smulu... poslednich par let nevidim snad zadny jiny cislo tak casto:o)
Mno tak jasně Ale občas je i pětka krásná známka:)
Jen jedna? to je uplne v klidku:) Mel jsem horsi casy...
Tak to jsem zatim nezjistil k cemu to je:)) mas dobej prospech... hm ... medaili za to nedostanes... Takze staci mit normalni znamky... myslim:_) Teda ja osobne to tak praktikuju... Nejaka vyznamejsi snaha pouze v predmetech, ktere me bavi:)
Muddy: asi tak nějak...v předmětech, ktere mě docela bavi (mno ne že by jich bylo moc) se dokoce i snažim (!) ..ve zbytkus e nato kašle...a jedničku..ehm kdy jsem naposledy dostala jedničku z literatury? to by mě docela zajimalo XD
Meliss napsal:Muddy: asi tak nějak...v předmětech, ktere mě docela bavi (mno ne že by jich bylo moc) se dokoce i snažim (!) ..ve zbytkus e nato kašle...a jedničku..ehm kdy jsem naposledy dostala jedničku z literatury? to by mě docela zajimalo XD
Mno tak kazdej ma priority jine,ze?.o) ja napriklad asi pred mesicem dostal prvni jednicku z matiky behem posledniho roku, fakt me to rozesmalo,ale treba matika je fuk, pac ted me ceka posledni pulrok matiky a pak od ni mam definitivni pokoj... yeehaw. stejne jako jsem se zbavil Fyziky, chemie a biologie... hrozny predmety:X jsme vzdycky trpel nudou.. biologie jedina snad sla:)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: